Kanske träningscomeback idag

Salming Speed 3. Fördelen med att köpa 10-pack med Intersportstrumpor är att det inte gör så mycket om något strumpa kommer bort i tvätten. Jag har ca 20 par och jag är jäkligt nöjd med göra tvättsitutationen lättare.

Fördelen med att köpa 10-pack med Intersportstrumpor är att det inte gör så mycket om något strumpa kommer bort i tvätten. Jag har ca 20 par och jag är jäkligt nöjd med göra tvättsitutationen lättare.

Min cykel, Astrids cykel och Charioten utanför Stadsparksbadet i fredags

Min cykel, Astrids cykel och Charioten utanför Stadsparksbadet i fredags

Det var en seg förkylning. Idag är halsontet borta och jag känner mig frisk. Men näsan rinner fortfarande. Jag ser inget hinder att träna om det bara är för näsan, så det kanske blir träning idag. Eller så får det bli i morgon. Segt oavsett med en veckas ofrivillig träningspaus under en period då man har bra med tid till att träna.

På förmiddagen i fredags cyklade jag med barnen till badhuset, där min far mötte upp. Jag gillar inte att bada själv med två barn som inte kan simma, så min far mötte upp. Astrid vill för övrigt cykla till de flesta ställen nu. Så jag drar Maj i Charioten och och Astrid cyklar själv på sin 16-tummare. I uppförsbackarna ger jag henne knuffar i ryggen så hon orkar upp. Det är 5 km enkel väg till badhuset så jag var lite orolig hur det skulle gå på hemvägen efter badet. Benen var ganska trötta, men humöret var bra och det gick fint hela vägen.

På väg hem tog vi turen via Intersport för mitt årliga inköp av tio par Intersportstrumpor. Jag har några få lite snyggare strumpor från Salming och ett gäng träningssockar som jag fått som pryltester genom åren, men till vardags och träning (under sommarhalvåret) använder jag till 99 procent alltid dessa bomullssockar från Intersport. Kvaliteten är inte toppen och varken Z eller Ida ger mycket till övers för dem, men oj vad bra det är för tvättsituationen. Inga udda par och det gör inget om en strumpa går sönder.

Innan jag blev sjuk var jag ute och åkte en timme rullskidor en kväll med Erik Thiberg och Martin Josefsson. Riktigt trevligt. Kul också att dessa pojkar börjat umgås även utan mig som länk. Alltid roligt att sammanföra människor. Det blir förhoppningsvis fler kvällsturen i vår.

Innan jag blev sjuk var jag ute och åkte en timme rullskidor en kväll med Erik Thiberg och Martin Josefsson. Riktigt trevligt. Det blir förhoppningsvis fler kvällsturer i vår.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.