Det tar sig

Det syns längst upp på röda strecket att jag irrade lite grann. Det är för övrig en väldigt bra skog för löpning som ringas in av Ekås, Sandhult, Sjömarken, Lundaskog och Backabo.

Det syns längst upp på röda strecket att jag irrade lite grann. Det är för övrig en väldigt bra skog för löpning som ringas in av bl a Ekås, Sandhult, Backbo, Sjömarken och Lundaskog.

Jag kutade i ett par Nike Zoom Pegasus. Schyst doja. Lite för mycket drop för min smak, men skön dämpning och pluspoäng för avsaknad av pronationsstöd. Jag tycker att dämpning behövs, men pronationsskydd klarar man sig utan även om man pronerar.

Jag kutade i ett par Nike Zoom Pegasus igår. Schyst doja. Lite för mycket drop för min smak, men skön dämpning och pluspoäng för avsaknad av pronationsstöd. Jag tycker att dämpning behövs, men pronationsskydd klarar man sig utan även om man pronerar.

Det är intressant hur man kan höja och sänka sin standard. Idag kände jag verkligen att träningen gått bra senaste dagarna och insåg att anledningen till det var att jag tränat tre dagar i rad varav två pass på över en timme. Tidigare hade jag nog inte varit lika nöjd med mig själv över 3 timmar och 26 minuter lugn träning som total dos på tre dagar.

Hur som helst är det skönt att vara igång och det kändes helt okey på gårdagens löppass. 15 km mestadels stig. 1 h 22 min, 5.27 min/km, 340 höjdmeter, 172 i snittkadens.

Jag var på jakt efter en stig från Bua (tillhör norra utkanten av Sjömarken) till Ebbared, men gav upp efter att ha fått vända på några olika stigar som tog slut. Jag ska testa att istället springa över vid Önnered nästa gång. Där vet jag att det fortsätter stigar, men tveksamt om de går till Ebbared utan att behöva tangera Alingsåsvägen. Ska bli kul att testa.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.