På Alewalds i Hufvudstaden i morgon

Anders Engström

Anders Engström i sitt garage med fin märkning på skidorna

I morgon tar jag tåget (ej fakir) till Stockholm för att föreläsa om löp- och skidträning på sportaffären Alewalds på kvällen. Föreläsningen är öppen och kostnadsfri, så in och anmäl dig här!

Jag ska sova hos ägaren Anders Engström, som bor i Spånga. Det har jag gjort en gång tidigare och då fick jag testa hans pingisrobot. Det har han lovat att jag ska få göra även denna gång.

På torsdagen är det kvartalskonferens med Springtime, företaget som producerar Runners World, Bicycling, Women’s Health och Vasalöparen, samt arrangerar löparresor etc. Sedan är det tåg tillbaka sen torsdag eftermiddag. Förmodligen i vanlig ordning med en Burger King-meny som köps på centralen innan tågets avgång.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till På Alewalds i Hufvudstaden i morgon

 1. dollablog skriver:

  Jag ska ut i skogen både imorgon på dagen och på torsdag på dagen. Hör av dig om tid och sug finns.
  Mvh Dolla 0708826377

  • Erik Wickström skriver:

   Tack! Jag har tid torsdag förmiddag, men tyvärr är inte foten löpbar. Gärna rullskidor!

   • dollablog skriver:

    Tråkigt att höra med foten!
    Kanske lite sent svar nu, men om du kan tänka dig att ta dig till Odenplan vid 10-tiden så skulle jag kunna köra ca 1.30-2 timmar innan tvättiden börjar. Jag kan i så fall ta mina 2:or så du inte behöver köra alltför lugnt…)
    Ring mig runt 09-tiden om du är på.
    Mvh Dolla

   • Erik Wickström skriver:

    Tack för en härlig rullskidtur på Djurgården!

Kommentarsfältet är stängt.