Ida tillbaks idag

Idag kommer Ida tillbaka från sin tur till England med Linnéa. Det ska såklart bli roligt för mig och barnen att hon kommer tillbaka! Min träningsdagbok kommer också att bli glad. Jag hade skrapat ihop 44 min igår kväll på tre dagar, så jag stack ut vid kl 21.27 för en timmes träning.

Jag hade kunnat träna mer då jag kan få hjälp med barnen av mina föräldrar. Men jag har varit på dagsutflykter med barnen istället. Jag har helt enkelt valt bort träningen. Men andra halvan av veckan ska jag försöka träna lite mer.

Förra veckan var vi på fika hos grannen. Där fanns en fidget spinner, den hajpade leksaken. Jag prövade att få spinn på näsan. På första filmen misslyckas jag, men andra får jag till det.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s