Pettson och Findus i Hembygdsparken i Ängelholm

Pettson och Findus på Hembygdsparken i Ängelholm

Pettson och Findus på Hembygdsparken i Ängelholm

Pettson och Findus på Hembygdsparken i Ängelholm

Ungefär samma lilla ensemble varje år med 3-4 skådespelare

Viktor Bengtsson och ett par av hans vänner tog en skidlektion med mig för några år sedan. Nu bor han i Luleå och har en otäckt lång skidsäsong.

Viktor Bengtsson och ett par av hans vänner tog en skidlektion med mig för några år sedan. Nu bor han i Luleå och har en otäckt lång skidsäsong.

Ny dag, ny djurpark. Och fortfarande är lekplatserna roligast!

Igår var barnen, min far och jag på Hembygdsparken i Ängelholm. Där mötte vi upp Idas syster Erika med familj. Vi tittade på djuren, matade getterna med blad, lekte och tittade på barnteater med Pettson och Findus. Tredje året i rad vi ser den teatern nu. Och tredje året i rad med kaffe och glass i väntan på att spelet ska börja. Trevligt varje gång!

Vi träffade också Viktor Bengtsson med familj, som även var på middag hos oss för några dagar sedan. Viktor och jag umgicks i Vejbystrand när jag var liten och vi ses i stort sett varje sommar fortfarande. Och våra föräldrar umgås. Och Viktors farfar och min farmor spelade tennis ihop. Och nu leker Astrid och Maj med Viktors barn. I fyra generationer har vi träffat släkten Bengtsson. En av många bra grejer med Vejbystrand.

Många utflykter
Det blir många och långa trevliga familjeutflykter under semestern. Det gör att det bli lite svårt att peta in träning samt att få en stund vid datorn varje dag. Ibland går jag upp kl 05.00 för att få jobb och träning överstökad innan barnen vaknar. Ibland är jag borta några timmar på förmiddagen för att få ett rejält pass.

Häst, åsna, mula och mulåsna. Jag börjar sent omsider få lite koll på hur allt ligger till.

Häst, åsna, mula och mulåsna. Jag börjar sent omsider få lite koll på hur allt ligger till.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Pettson och Findus i Hembygdsparken i Ängelholm

  1. Rickard skriver:

    Det är kul att läsa om äventyren från hemtrakterna 🙂 Vi var och såg Pettson och Findus häromveckan! Jag roades väldigt av Pettsons smygande steg! 🙂

Kommentarsfältet är stängt.