Bröt armen på sin fru

Jag skriver ganska ofta ut presentkort på tekniklektioner för skidåkning/rullskidåkning/löpning. Vanligtvis är det någon sambo, förälder eller barn som vill ge bort några lektioner till sin partner, sitt barn eller sin förälder.

Johan Rosengren och jag har en gemensam bekant i Magnus Samuelsson från Hedared

Johan Rosengren och jag har en gemensam bekant i Magnus Samuelsson från Hedared

En karl vid namn Johan Rosengren har fått tre lektioner av sin sambo i 30-års-present. Eftersom han bor i Halmstad tänkte jag att vi kunde köra en lektion medan jag var nere i Skåne. Så tidigare i veckan körde vi en timme i Vejbystrand medan min far var med barnen (Ida i Borås).

Johan gjorde fina framsteg, men den kanske roligaste delen av lektionen var hans historia om en av hans första rullskidsturer (som jag fått tillåtelse att delge). Hans sambo var med på cykel och Johan var inte helt stadig då det började gå nerför. När han tappade balansen fick han av misstag in ena staven i sin sambos eker, varpå hon ramlade och bröt armen. Tråkigt för båda när det hände, men kul med distans till det.

Aluminiumstaven höll. Jag har faktiskt lyckas sätta in en stav i Idas eker en gång för länge sedan, men den var av kolfiber och gick av, varpå benbrott kunde undvikas.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.