347 timmar träning senaste året – och slut på semestern

Min träning 1 aug 2016 till 31 juli 2017

Min träning 1 aug 2016 till 31 juli 2017. 347 timmar.

Igår gjorde jag min första arbetsdag efter en drygt 6 veckor lång semester och idag börjar barnen på dagis efter ett drygt 8 veckor långt sommarlov. Det har varit en härlig sommar, den bästa på länge faktiskt.

Tillbaks på kommunikationsbyrån Brainforest, där jag har kontor. Så här ser skärmen ut när man ska börja skriva ett blogginlägg.

Tillbaks på kommunikationsbyrån Brainforest, där jag har kontor. Så här ser skärmen ut när man ska börja skriva ett blogginlägg.

Bra intervalltider
Det är inte helt lätt att vara egenföretagare, småbarnspappa och samtidigt ha en vilja om att ha bra kondition på semestern. Många dagar har jag ställt klockan på 05.00 för att slippa sitta framför datorn när barnen är vakna. Jag skulle gissa att jag i snitt suttit framför datamaskinen en halvtimme per dag. Ibland mer, ibland mindre.

Träningen har gått jättebra. Vissa dagar har jag petat in 45 min-pass på ställen där det passat, medan jag vid några tillfällen var borta hela förmiddagar. Formen har varit bra. I löpning och uppförsstakning har jag noterat fina intervalltider, medan jag inte direkt har utvecklats sedan förra året i plattstakning på 3:or. Det får bli flacka intervaller på 2:or för att råda bot på det.

347 timmar 1 aug – 31 juli
Sett till timmar har jag legat på fina 6-9 timmar hela ledigheten, med undantag från veckan då jag cyklade 21 mil ena dagen följt av 10,6 mil dagen efter. Den veckan blev det 15 timmar.

Nedan ett diagram över min träning senaste året, 1 aug 2016 till 31 juli 2017. 347 timmar. Det är mindre än jag vill. I höstas och vintras blev det på tok för lite. Men notera att staplarna till höger i diagrammet (juni och juli i år) är höga! Nästan 47 timmar senaste månaden, och det har också givit bra effekt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 347 timmar träning senaste året – och slut på semestern

  1. slaentbjorn skriver:

    Gillar verkligen dina inlägg med olika former av statistik. Önskar ibland att jag hade så mkt statistik sparat.

  2. Rickard skriver:

    Kul med statistik :-)! Jag blev nyfiken på varför du kör intervaller med 2:or istället för 3:or/4:or för att förbättra plattstakningen?

Kommentarer är stängda.