Skejtfotning och fullbokad skiddag

Nu är skiddagen i Skidome 9 september fullbokad. Kul! I vinter kommer jag att ha kurser på Borås skidstadion på vardagskvällar (återkommer med inbjudan) och förhoppningsvis också som tidigare år en hel del bokningar från klubbar och företag. Hör av dig om ni vill ha en inspirerande, lärorik och rolig kväll/dag/helg med företaget du jobbar på!

Mikael Ragneheim är med i Hestra IF och puffar lite för rullskid-SM 19-20 augusti på Viared i Borås. Han behövde någon skejtbild på mig för ett Facebook-inlägg som ska komma idag eller i morgon. Jag har inte sett alla bilder än, men nedan är en av dem. Efter fotandet skejtade jag 48 min lugnt på tävlingsbanan. Jag vill hålla nere pulsen tisdag och onsdag denna vecka pga de hårda löpintervallerna i måndags. De kändes. Dock är benen i förvånansvärt bra skick.

Skejt utan stavar på rullskidor på SM-banan på Viared. Foto: Mikael Ragneheim.

Skejt utan stavar på rullskidor på SM-banan på Viared. Foto: Mikael Ragneheim.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skejtfotning och fullbokad skiddag

  1. Ping: Löpfilmning och systrar | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarsfältet är stängt.