Löpfilmning och systrar

Rullskidor skejt i Ulricehamns IF:s kläder på Viared 9 aug 2017. Foto: Mikael Ragneheim.

Löder på uppför på treans växel i skejt. Foto: Mikael Ragneheim.

Mikael Ragneheim som sköt några skott igår är ingen fotograf och hans utrustning var inte direkt skräckinjagande. Men han skötte sig utmärkt och förutom bilden i förra inlägget fick han till de tre bilderna i detta inlägg som jag tyckte blev helt ok. Bilden i förra inlägget tyckte vi båda blev bäst. Eller som Mikael uttryckte det: ”Kortet jag valde ut är verkligen över min förmåga. Ibland ska man ha tur om man är kass.”

Rullskidor skejt i Ulricehamns IF:s kläder på Viared 9 aug 2017. Foto: Mikael Ragneheim.

Rullskidor skejt i Ulricehamns IF:s kläder på Viared 9 aug 2017. Foto: Mikael Ragneheim.

På eftermiddagen blev det ännu en ”mediegrej”. Det var Kretsloppet som skulle filma ett par minuter där jag sprang och gav några tips inför loppet 16 september. Filmklippet ska komma ut om ett par veckor.

Ny avdelning för Maj
Astrid och Maj har precis börjat dagis igen efter sommarlovet. Nu har Maj flyttat ner på ”stora barn” så hon och Astrid är på samma våningsplan, fast i olika grupper. Det ska bli intressant att se hur mycket de kommer att leka på dagis. Hemma leker de rollekar mest hela tiden. Senast jag åkte till Skåne (utan Ida) satt de i baksätet och lekte olika rollekar oavbrutet i 2 timmar, något som för övrigt är väldigt underhållande att lyssna på. Det är storsystrar hit och prinsesstjuvar dit.

Självklart är det fantastiskt och jätteroligt att de är så tajta, samtidigt är det kanske inte enbart fördelar med om de kommer hålla ihop varje tillfälle det går på dagis. Vi får se!

Rullskidor skejt i Ulricehamns IF:s kläder på Viared 9 aug 2017. Foto: Mikael Ragneheim.

Rullskidpose. Foto: Mikael Ragneheim.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.