Rejäl löpning och styrka med Martin Josefsson

Martin Josefsson

Martin Josefsson i Ramsau 3 oktober 2013

Det blev en lång och tuff löpning i Ulricehamn igår på Västgötaloppet Trail-banan. Rapport kommer.

Sent på kvällen kom Martin Josefsson över på lite styrka, te, ostmackor och trevligt samtal efteråt. Det är mer plats i atletklubben sedan jag sålde swimtrainern och bänkpressen. Till det bättre! Vi körde cirkelträning med 5 stationer, 3 varv. Och så gjorde vi tre olika omgångar, så totalt 15 olika övningar och 3 gånger på varje.

Det blev klassiska bålstyrkeövningar samt några lite tyngre övningar med hantlar (då orkar man ibland kortare än 45 s). Vi körde i övrigt med redskap som matta, gymbål, TRX-liknande slyngor och gummiband.

Det blev hela 45 min då vi körde 45 s/15 s. Appen Seconds funkar kanon för ändamålet. Skönt att köra på tid istället för att räkna reps. Då kan man tjöta mer.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.