”Inte peakat än” – I Ulricehamns Tidning och Kretsloppetvideo

Det blev några grejer i media senaste veckan. P4 Sjuhärad om rullskidor, Ulricehamns Tidning (UT) om Västgötaloppet Trail-banan och en Kretsloppetvideo på knappt 3 min med tips för sista månaden mot loppet.

Jag prenumererar inte på UT, men jag köper lösnummer på telefonen ibland. Det är en bra tjänst tycker jag. Nedan hur det såg ut i torsdags.

I artikeln står det bl a, vilket jag också sade till journalisten, att trots min ringa träningsdos på ca 1 h per dag så tror jag inte jag peakat som konditionsidrottare än. Jag tror fortfarande (naiv eller ej) att jag kommer att bli en bättre löpare och en bättre skidåkare än vad jag är nu.

Ulricehamns Tidning tors 17 aug 2017. Patrik Bohman och jag på bild.

Ulricehamns Tidning tors 17 aug 2017. Patrik Bohman och jag på bild.

Ulricehamns Tidning tors 17 aug 2017.

Ulricehamns Tidning tors 17 aug 2017.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning. Bokmärk permalänken.