KBT-terapi?

Min fantastiska fru och hennes kollega läser till KBT-terapeuter. För att bli godkända ska de under utbildningen ha klienter i träningssyfte. Under hösten 2017 och våren 2018 ska de ha två klienter var omfattande 10-12 gånger.

Borås Ski Maraton starten 2017. Foto: Tomas Eriksson, Studio Bildbolaget.

Borås Ski Maraton starten 2017. Foto: Tomas Eriksson, Studio Bildbolaget.

Är stressen i ditt liv större än att du hinner med din träningen? Har du fobi för svettiga omklädningsrum? Vågar du inte komma till startlinjen till loppen du är anmäld till? Tveka inte att ta chansen och komma till bukt med det som hindrar dig att nå din fulla potential. Även icke träningsrelaterade bekymmer så som nedstämdhet, stress, social fobi, övriga fobier, relationsproblem är områden där KBT-terapi visat sig ha god effekt.

I samtalsterapi med kognitiv inriktning får du möjlighet att bearbeta problem som försvårar en positiv livsutveckling. Tillsammans med terapeuten utforskar du dina livsmönster och reflekterar över tankar och känslor kring den problematik du upplever. Samtalen syftar till att arbeta framåtriktat med ökad självkännedom och högre livskvalitet som mål.

Tveka inte att mejla ida.wickstrom@gmail.com om du vill veta mer.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.