Byttorpsjön eller Kolbränningen?

Stort tack för den fina respons jag hittills fått på förra inlägget där du kunde gissa min tid i Kretsloppet. Klockan är 23.37 på torsdagen och hittills har det kommit in över 50 svar. De flesta tror på mig lite oroande mycket.

Det gick fint med CCC1000 Syd i Landskrona. Det blev teknikträning med fokus på diagonalåkning och sedan fick de åka ett gäng intervaller. Kul gäng! Jonas Arnqvist, Anders Svahn, Erik Altenstam, Patrik Nilsson.

Det gick fint med CCC1000 Syd i Landskrona. Det blev teknikträning med fokus på diagonalåkning och sedan fick de åka några intervaller. Kul gäng! Jonas Arnqvist, Anders Svahn, Erik Altenstam, Patrik Nilsson.

Emil Folkesson stack ut lite och tippade “29:54 avstannade…”. Annars höll sig de flesta i samma spann. Bokdonatorn himself Mikael Ragneheim gick också in gissade en tid. Han passade också på att ge en kommentar kring att jag säger Byttorpssjön.

Mikael, Erik Thiberg och Olle Häggdahl brukar på vara på mig när jag säger Byttorpssjön och menar att det heter Kolbränningen, bara för att det står så på de flesta kartor.

Men som jag brukar säga: ALLA RIKTIGA BORÅSARE VET ATT DET HETER BYTTORPSSJÖN. Det är liksom så det heter i folkmun. Nu vet jag inte hur många boråsare som läser min blogg så det är inte säkert vi får så stort underlag, men jag tänkte ändå starta en omröstning. Se nedan.

Bara personer från bygden får svara. Och tipsa gärna era familjemedlemmar, grannar, kompisar etc så att så många som möjligt röstar. Jag håller tummarna för en stor seger för Byttorpssjön över Kolbränningen. Jag har blockerad via cookies som man bara kan rösta en gång per enhet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 svar på Byttorpsjön eller Kolbränningen?

 1. Maria Westerlund skriver:

  Byttorpssjön såklart

 2. Mikael Skönvall skriver:

  Byttorpsjön såklart !

 3. Magnus skriver:

  Byttorps IFs “farmarlag” i pingisserien back in the days gick under namnet Kolbränningen och med tanke på att de huserade endast en forehandsmash från strandlinjen borde de haft koll på’t.

 4. Malin skriver:

  Byttorpsjön heter den såklart! Det säger alla som bor i närheten av sjön.

Kommentarer är stängda.