Trevlig start på podden och Vasalöparen lämnad till tryck

Igår morse låg vi på 9:e plats på topplistan i kategorin "Hälsa". Men jag vet inte riktigt hur det räknas. Jag tror man kommer högt upp genom att ha en stor ökning av antal lyssnare, inte bara det faktiska talet.

Igår morse låg vi på 9:e plats på topplistan i kategorin “Hälsa”. Men jag vet inte riktigt hur det räknas. Jag tror man kommer högt upp genom att ha en stor ökning av antal lyssnare, inte bara det faktiska talet.

På morgonen idag lämnades Vasalöparen till tryck. Det är alltid en lättnad. Förutom coachning, tekniklektioner, bokningar inför vintern etc blir nästa lite större projekt Pro Skiing, som är Visma Ski Classics tidning. Det är deadline inom ett par veckor så det blir att hoppa på det direkt.

Det var ihållande regn i morse, men Astrid ville ändå cykla de tre kilometerna till dagis i morse. Kanske mer än vad jag ville. Hon är ganska hård i psyket när det kommer till att cykla i ur och skur. Det är inte i alla sammanhang den viljan finns.

Kanske vill så gärna cykla för att det börjar bli ganska trångt när både Astrid och Maj sitter där bak i Charioten. I uppförsbackarna puttar jag på, annars fixar hon inte det.

Snart nytt avsnitt av podden
Tack för alla hejarop till podden! Vi själva (och säkert många andra) tycker både den är lite styltig och saknar den perfekta ljudkvaliteten i första avsnittet. Men allt det kommer att bli bättre, se Niklas Berghs vetenskapliga graf nedan. Nytt avsnitt ser ut att komma ut redan i denna veckan.

Prenumerera och sätt gärna ett betyg på podden om ni gillar den! Och gilla oss såklart på Facebook och följ oss på Instagram!

Lyssna och sätt betyg på iTunes 

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Instagram

Blogg på Vasaloppet.se där man också kan lyssna på avsnitten

Graf över poddens utveckling

Graf över poddens utveckling

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.