Coxa R5, regnbåge och Ragneheim

Regnbåge i Borås

Regnbåge i Borås

  • Coxa R5

    Coxa R5

    Barnen var överlyckliga i morse när de såg en regnbåge. Jag var också rätt impad. Se bild ovan.

  • Jag har fått i uppdrag att testa ryggsäcken Coxa R5. Senaste månaden har jag använt den på en ganska stor del av mina rullskid- och löppass. Riktigt bra. Återkommer med recension i nästa vecka.
  • I veckan hade jag uppföljningssamtal med Mikael Ragneheim, som jag har hjälpt med personlig träning ”alternativ 1” (jag tar inte emot fler för närvarande på ”alternativ 2”, vill behålla bra kvalitet). Mikael sprang milen på 52 min i maj och 46 min i september, så det var en inspirerande förbättring. Nu är nästa mål att kvala in till led 5 i Vasaloppet och sedan göra stordåd mellan Sälen och Mora.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.