Brukbar löpform och Byttorpssjön vann omröstningen

Omröstningen mellan Byttorpssjön och Kolbränningen låg uppe i en vecka. Så här blev resultatet. Man kan väl säga att de som är uppväxta nära sjön säger Byttorpssjön. På kartor står det vanligtvis Kolbränningen.

Omröstningen mellan Byttorpssjön och Kolbränningen låg uppe i en vecka. Så här blev resultatet. Man kan väl säga att de som är uppväxta nära sjön säger Byttorpssjön. På kartor står det vanligtvis Kolbränningen. Spännande att ”Vem fan bryr sig” rykte upp sig på slutet av klippte drygt 14 procent av rösterna.

Löpningen har känts helt ok på sistone. Det är roligt att springa, även om det bara blir ca 2-3 mil i veckan.

I fredags i förra veckan sprang jag intervaller på lunchen. Det finns ett gäng i Borås som har en Messengergrupp och det brukar vara runt 3-10 som springer intervaller varje fredag. För min del var det premiär. Denna gång var det Hanna Gerhardsson, Lisa Nelsson, Peder Hallberg och jag. Trevligt sällskap!

Vi körde 10 st 90s/45s på Peders initiativ. Alltså ganska korta intervaller med ganska kort vila. Vi sprang runt Byttorpssjön (det blev f ö Byttorpssjön som vann bloggomröstningen), alltså nästan helt flack grusväg/grusstig. Jag lyckades hålla ca 3.10 min/km-fart på de första nio och sedan tryckte jag till rejält på slutet på sista så den gick i 3.00-fart. Kändes bra.

Nu på lördag var det tänkt att jag skulle springa Västgötaloppet Trail, men jag har tyvärr fått förhinder. Jag kan dock varmt rekommendera detta lopp. Jag har testsprungit banan och den är riktigt tuff.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.