Vasaloppet Lagom avsnitt 5 ute nu – träning på stakmaskin

Så här formulerade sig Niklas på Vasaloppet Lagoms Facebook-sida:

Vasaloppet Lagom. En podcast om träning mot Vasaloppet.

Vasaloppet Lagom. En podcast om träning mot Vasaloppet.

”Avsnitt 5 är här – Den stora stakmaskinsspecialen. Äntligen får Erik prata om sin sanna kärlek. Kanske kan du också lära dig älska den, eller åtminstone sänka hatet några pinnhål. Vi går igenom allt du behöver veta från hur man gör till den exakta skillnaden i resultat mellan olika modeller. Och så levererar vi äntligen resultaten från testloppen. Mer info här: ” Avsnittet presenteras i samarbete med isoleringsbutiken.se.

Detta är Vasaloppet Lagom
I podcasten ”Vasaloppet Lagom” får du följa Niklas Berghs resa mot sitt allra första Vasalopp. 40-årige Niklas är från Nacka och bor i radhus med fru och två småbarn. Hans målsättning är att träna ungefär 2-4 timmar per vecka och placera sig i mitten av Vasaloppet.

Vid sin sida har han Erik Wickström som ”expert”. Erik är officiell Vasaloppscoach och arbetar som instruktör, personlig tränare och föreläsare för privatpersoner, klubbar och företag. Han har skrivit ett par böcker om träning och är chefredaktör för tidningen Vasalöparen.

Vasaloppet lagom finns där poddar finns och via länkarna nedan. Det är Niklas Bergh och Erik Wickström som är avsändare av innehållet i podcasten.

Ituneshttps://itunes.apple.com/se/podcast/vasaloppet-lagom/id1283336073?l=en&mt=2 
Blogghttp://www.vasaloppet.se/bloggar/lagom 
Facebookhttps://www.facebook.com/vasaloppetlagom/
Instagramhttps://www.instagram.com/vasaloppetlagom/ 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.