Rya Åsar Trail Run 2017 i bilder

Peder Hallberg kutade bra och blev 10:a

Peder Hallberg kutade bra och blev 10:a

Jag hade med mig min nya kompaktkamera till Rya Åsar Trail Run idag. Jag får många gliringar om den, bland annat av Rickard Bergengren som undrade om jag skulle skicka iväg film till framkallning och få tillbaks bilderna om två veckor. Själv tycker jag hittills att det är ett bra köp! Inte lika bra “kvalle” som en en systemkamera, men bättre än mobilen. Och så kan det var skönt att inte ha med telefonen överallt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Rya Åsar Trail Run 2017 i bilder

  1. loveljungstrom skriver:

    Du har köpt en av de bästa kompaktkamerorna på marknaden…. Hatare kommer att hata!!!!

  2. Pingback: Rya Åsar Trail Run 2017 the story | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.