Klubbträning, Rya Åsar-bilder och Stockholm

Linus Nygren, Mattias Nygren, Gustaf Ljungberg, John Enander, Jesper Nilsson, jag och Martin Gotting

Linus Nygren, Mattias Nygren, Gustaf Ljungberg, John Enander, Jesper Nilsson, jag och Martin Gotting

Gustaf Ljungberg

Gustaf Ljungberg

Igår var det klubbträning igen med Ulricehamns IF. Vi kör ett rullskidpass ungefär var 3-4:e vecka under hösten. Tyvärr har det blivit mina enda pass på över 1,5 timme sedan i mitten av augusti. Men det är i alla fall kul pass med bra sparring.

Senast körde jag på Swenor-4:or och tog fullständigt slut i överkroppen och blev rejält avställd. Nu körde jag på Elpex-4:or istället och då gick det lättare.  Vi var sju tappra deltagare som trotsade regnet och det ganska kalla vädret.

Vi brukar köra ca 3 timmar. Denna gång blev det ”bara” 2 h 20 min. På mitt initiativ lade vi in 10 st 1 min-intervaller med 1 min vila efter 1 h 20 min. Sedan fri fart sista 12 min upp till UIF-stugan. Allt stakning. Ganska bra marschfart stora delar av turen. 17.2 km/h i snitt och 415 höjdmeter på 40.2 km.

Saab och Rya Åsar
Idag ska jag till Stockholm för att lära Saab att åka rullskidor. Det ska bli spännande! Jag har varit där tidigare så det blir säkerligen några trevliga återseenden.

Nedan några bilder från Rya Åsar Trail Run från arrangörens Facebook-sida.

Fredrik Sandgren intervjuar mig efter 3:e-platsen

Fredrik Sandgren intervjuar mig efter 3:e-platsen

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.