Avsnitt 7 av Vasaloppet Lagom – målsättningar

Niklas Bergh hoppar mot himlen på rullskidor. Avsnitt 7 av Vasaloppet Lagom podcast.

Niklas Bergh hoppar mot himlen på rullskidor. Avsnitt 7 av Vasaloppet Lagom podcast.

Nu är avsnitt sju ute. Se nedan!

Nu finns sjunde avsnittet av podcasten Vasaloppet Lagom ute där poddar finns. Niklas Bergh och Erik Wickström pratar om hur en Vasaloppsmotionär kan tänka kring målsättningar. Och om varför du bör ha en graderad målsättning.

Isoleringsbutiken.se lastbil

Isoleringsbutiken.se lastbil

Varför ska du ha ett mål och vad är en bra målsättning? Oavsett om det handlar om en viss placering eller att komma i mål så ska det ge en känsla av mening och sammanhang. Duon pratar också om varför du kanske ska undvika att ha ett tidsmål i Vasaloppet.

Lyssnarna får också höra hur det går för Niklas träning och han presenterar sin SWOT-analys på sig själv. Vasaloppet informerar om vad som är på gång i Dalarna och under vinjetten ”Mitt Vasalopp” är det denna gång Erik Thiberg som är gäst.

I nästa avsnitt är temat teknik. Har du någon fråga så besök gärna poddens Facebook- eller Instagram-sida och skriv den där.

Detta är Vasaloppet Lagom
I podcasten ”Vasaloppet Lagom” får du följa Niklas Berghs resa mot sitt allra första Vasalopp. 40-årige Niklas är från Nacka och bor i radhus med fru och två småbarn. Hans målsättning är att träna ungefär 2-4 timmar per vecka och placera sig i mitten av Vasaloppet.

Niklas Berghs SWOT-analys på sig själv i relation till sin Vasaloppssatsning, med ordet "Tyngd felstavat".

Niklas Berghs SWOT-analys på sig själv i relation till sin Vasaloppssatsning, med ordet ”Tyngd felstavat”.

Vid sin sida har han Erik Wickström som expert. Erik är officiell Vasaloppscoach och arbetar som instruktör, personlig tränare och föreläsare för privatpersoner, klubbar och företag. Han har skrivit ett par böcker om träning och är chefredaktör för tidningen Vasalöparen.

Vasaloppet Lagom finns där poddar finns och via länkarna nedan. Det är Niklas Bergh och Erik Wickström som är avsändare av innehållet i podcasten.

Avsnittet sponsras av Isoleringsbutiken.se. Kika in där om ni vill köpa kvalitativ och miljömedveten isoleringen.

Ituneshttps://itunes.apple.com/se/podcast/vasaloppet-lagom/id1283336073?l=en&mt=2
Blogghttp://www.vasaloppet.se/bloggar/lagom
Facebookhttps://www.facebook.com/vasaloppetlagom/
Instagramhttps://www.instagram.com/vasaloppetlagom/

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.