Pod och rullskidlektion i Stockholm

Så här såg det ut i podstudion innan min ankomst

Så här såg det ut i podstudion innan min ankomst

Så här såg jag ut när 7:e avsnittet av podcasten Vasaloppet Lagom spelades in idag

Så här såg jag ut när 7:e avsnittet av podcasten Vasaloppet Lagom spelades in idag

Jag kom fram med tåget till Stockholm vid lunchtid igår. Eftersom jag inte började rullskidlektionen på Saab förrän kl 15.30 passade Niklas Bergh och jag på att spela in ett podavsnitt av Vasaloppet Lagom. Kul att göra det i samma rum för första gången istället för att jag sitter i Borås och han i Stockholm.

Vi pratade om målsättningar och det kommer troligtvis att publiceras under tisdagen.

Rullskidlektionen i Järfälla med Saab gick bra. Vi hann precis köra 2 timmar innan mörkret kom så det var vältajmat. Innan dess hann Niklas och jag köra en kvart och spela in hans teknik. De filmerna kommer snart i poddens kanaler.

Innan avfärd igår morse körde jag 35 min SkiErg. Lite olika farter var 5:e minut, typ halvhårt. Jag känner av helgen. Träningsvärk i benen från löptävlingen i lördags. Träningsvärk i ryggen samt blåsor i händerna från rullskidpasset i söndags.

Jag vet inte hur många gånger jag har köpt en Burger King-meny innan jag satt mig på tåget hem från Stockholm. Men det är möjligtvis lite för många gånger.

Jag vet inte hur många gånger jag har köpt en Burger King-meny innan jag satt mig på tåget hem från Stockholm. Men det är möjligtvis lite för många gånger.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.