Extrainsatt nybörjargrupp mån 29 jan 2018

Skidlektion/teknikträning med Sigma på Borås skidstadion

Skidlektion/teknikträning med Sigma på Borås skidstadion

Efter blogginlägget igår blev även skejtkursen full. Nu är alla fyra kurserna fullbokade med mer än 2 månader kvar. Det är ett jättestort intresse, vilket känns roligt. Det är en betydande andel som kommer från ställen som Göteborg, Vårgårda, Huskvarna, Lerum, Kinna etc, alltså en bit utanför Borås.

Nu har jag satt upp en extra nybörjargrupp, måndag 29 januari. Samma upplägg som tidigare. Se mer information och anmäl dig här (eller ge bort i julklapp eller fars dag-present).

Eventuellt kommer jag även sätta upp en extra fortsättningsgrupp. Det går också att boka motsvarande upplägg som företag. Det brukar vara en mycket uppskattat aktivitet för anställda. Vissa gör det även som ett kundevent.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.