Därför läser jag papperstidningen

Jag gillar när andra skriver vad man tycker så man slipper skriva det själv. Som denna krönika från Borås Tidning. Den förklarar bra varför jag läser papperstidningen. Framförallt gällande att man läser grejer som man inte hade klickat på om det var på nätet. Och så älskar jag att bläddra i Borås Tidning och läsa om personer jag känner lite grann som återfinns i artiklar jag annars inte hade läst. Länge leve print!

Krönika i Borås Tidning av Jenny Åkervall.

Krönika i Borås Tidning av Jenny Åkervall.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Därför läser jag papperstidningen

  1. Jörgen skriver:

    Håller fullständigt med. Länge leve papperstidningen.

  2. Rasmus Persson skriver:

    Mycket bra krönika! När kommer The Story från Kullamannen förresten? Jag kan knappt bärga mig!

  3. Erik Wickström skriver:

    Skönt att ni håller med! The story från Kullamannen är rekordsen. Ska pröva i morgon.

Kommentarsfältet är stängt.