Dubba sina löpskor

Egendubbade löpskor. Funkade fint!

Egendubbade löpskor. Funkade fint!

Bestgrip 3000. Dubba dina egna löpskor.

Bestgrip 3000. Dubba dina egna löpskor.

Jag sprang en sväng nyligen och testade då att själv skruva i dubbar i ett par gamla Altraskor. Det funkade riktigt bra. Bra fäste på halt underlag. Jag satte de flesta dubbarna långt ut i kanten av undersidan, precis så som jag gillar att vanliga dubbskor är konstruerade (förvånansvärt många modeller har dubbarna för mycket i mitten vilket inte ger optimalt grepp).

På ett ställe vid tån kände jag dubben marginellt på båda fötterna. Annars kändes allt bra. På tjocka skor som Altra och Hoka One One så går det nog generellt bra. På tunnare skor skulle jag gissar att dubben kan slå igenom lite grann.

Jag använde mig av Bestgrip 3000, som jag haft liggande hemma alldeles för länge. Jag har dålig koll på vad det finns för andra på det området. Har man ett par skor att offra kan det vara en bra idé för vinterlöpning.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Prylar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s