Genom isen hundra gånger

Anders Engström och Tor på Alewalds. Tor älskar långfärdsskridskor. Idag frågade jag honom hur många gånger han ramlat genom isen. "Hundra gånger kanske. Det händer väl tre gånger per säsong. Det är inte otäckt som många tror."

Anders Engström och Tor på Alewalds. Tor älskar långfärdsskridskor. Idag frågade jag honom hur många gånger han ramlat genom isen. ”Hundra gånger kanske. Det händer väl tre gånger per säsong. Det är inte otäckt som många tror.”

Jag stannade till på sportaffären Alewalds på Kungsgatan i Stockholm idag. Jag har föreläst där några gånger och de säljer mina böcker. Ägaren och vd:n Anders Engström är en härlig person som är omåttligt stolt över sin butik och sina anställda. Jag har bott över hos Anders ett par gånger och då är ett stående inslag att testa hans pingismaskin.

Nu blir det är lite skräpmat i form av pommes frites och hamburgare. Sedan bär det av till Hammarbybacken!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.