Punktformsinlägg

 • Det blev totalt 2 timmar egen träning i Idre i helgen. Och så stod jag många timmar på skidorna vid instruktioner och räknar lite träningstid även därifrån. Här åkte jag lite med boråsaren Doktor Grenlöv (Simon Grenlöv, tidigare Larsson), vars föräldrar har stuga i Idre.

  Det blev totalt 2 timmar egen träning i Idre i helgen. Och så stod jag många timmar på skidorna vid instruktioner och räknar lite träningstid även därifrån. Här åkte jag med boråsaren Doktor Grenlöv (Simon Grenlöv, tidigare Larsson), vars föräldrar har stuga i Idre.

  Jag sitter på tåget till Stockholm. Först blir det möte och sedan den sista av tre träningskvällar med Pure Skitouring i Hammarbybacken. Sedan flyg hem ikväll. Och sedan flyg till Östersund i morgon för att vara i Storhogna som instruktör och ledare för CCC1000 i helgen. Jag hade en bokat biljett från Stockholm till Östersund ikväll, men ångrade mig. Jag ville sova hemma för att åtminstone få torsdag morgon med familjen och lämna på dagis. Det är slitsamt att vara borta tors-sön två veckor i rad, även om det är jätteroliga och inspirerande uppdrag.

 • Visma Ski Classics sänds i vinter på Kanal 5. Läs mer här.
 • Alla fem skidkurser jag satt upp i Borås är fullbokade. Jag tittar på datum att eventuellt sätta upp en ny kurs. Intresset är enormt, större än tidigare år.
 • Det finns två platser kvar till det fantastiska Vasaloppslägret i Grövelsjön 25-28 jan 2018. Knip dem! Massvis med teknikträning, inspiration, god mat och fina vyer. Du kommer inte ångra dig. Åk med din partner, mamma, pappa, son, dotter, syster, bror, kompis eller kompis. Eller ge bort en plats i julklapp.
 • Även igår åkte Astrid och jag skidor i trädgården efter att jag hämtat på dagis. Även Maj åkte lite grann, om än försiktigt.
 • Det finns nu 650 meter spår på Borås skidstadion, se länk här på skidspår.se
 • Nedan film från Borås skidstadion 15 jan 2017. Snart dags igen!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.