Vätskeförlust och törst i lopp – hur påverkar det

Emma Igelström och Jonas Colting på väg till Göteborg igår

Emma Igelström och Jonas Colting på väg till Göteborg igår

Det är kändistätt på Bromma flygplats. I går när jag flyg hem såg jag Thomas Ravelli. Och idag Mikael Ekwall. Annars har jag utvecklat ett ganska aktivt ointresse för fotboll senaste åren, framförallt gällande landslaget. Från VM 1994 kan nog nämna i stort sätt hela startelvan och större delen av truppen. Idag känner jag typ till Zlatan och Anders Svensson, men ingen av dem spelar ju ens i landslaget längre.

Jag träffade också Emma Igelström och Jonas Colting igår, som var på väg hem efter ett event med Tiger Balsam. Bra tajming, så jag kunde åka med Jonas hem till Borås från Landvetter. Emma har fyra VM-guld i simning och min största simmerit är att jag tränade ett pass med henne och Jonas en gång i Borås. Emma är trevlig och vi satt jämte varandra på planet.

I stolen satt jag och läste i Runners World. Jag ligger några nummer efter och läser ikapp. Nedan om vätskeförluster och törst i relation till prestation.

Vätskeförlust i relation till prestation i Runners World

Vätskeförlust i relation till prestation i Runners World

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.