Åka skidor på fotbollsplaner – klart underskattat

Idrottsgården i Sjömarken. Fotbollsplanerna. 2 st 11-manna.

Idrottsgården i Sjömarken. Fotbollsplanerna. 2 st 11-manna.

Höstens träning fortsätter att leverera häpnadsväckande volymer. Förra veckan blev det totalt 30 min! Det är hälften så mycket som jag vill träna PER DAG. Det är en svår träningshöst på många sätt och dessutom hade jag lite ont i halsen i förra veckan. Annars tycker jag att jag klarat mig mycket bättre från sjukdom senaste 1-2 åren jämfört med mina första 4 år som pappa. Innan jag blev pappa var jag väldigt sällan sjuk och missade typ en tävling på 13 år pga sjukdom.

Träningen förra veckan blev 30 min lugn skejt på Sjömarkens fotbollsplaner. Jag fattar inte varför inte fler tränar på det underlaget. Perfekt när det finns 5-15 cm natursnö, alltså i underkant för att spåra ett elljusspår. Både skejt och stakning funkar toppen.

Sjömarkens elljusspår. Jag testade även att ge mig ut på det, men där hade det behövt skoterpreparering.

Sjömarkens elljusspår. Jag testade även att ge mig ut på det, men där hade det behövt skoterpreparering.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Åka skidor på fotbollsplaner – klart underskattat

  1. Bugge skriver:

    Finns åtminstone en som tränar mindre än du 😊 comeback nästa år kanske ?!

    God Jul till dig och din familj!

Kommentarer är stängda.