Hur funkar Vasaloppets seedning?

Borås skidstadion 14 februari 2017. Helt ok arbetsmiljö.

Idag spelade vi in ett nytt avsnitt av podden Vasaloppet Lagom. Om träning och familjeliv. Det finns tillgänglig senast i morgon och det är det sista avsnittet innan juluppehållet. Vi återkommer 9 jan.

Förra avsnitt handlade om detta:

Så funkar Vasaloppets seedning
I förra veckan kom det 14:e avsnittet av podcasten Vasaloppet Lagom. Niklas Bergh och Erik Wickström pratar om hur du som motionär kan tänka kring seedningslopp och skidvett. Och Johanna Larsson på Vasaloppet förklarar i en lång intervju hur Vasaloppets seedningssystem fungerar.

Johanna Larsson jobbar med seedning på Vasaloppet och får gott om tid på sig att prata om utmaningarna med seedning, hur systemet fungerar, deras framtidstankar, om klagomål de får in och om vilket startled som är trevligast. Missa inte heller Eriks predikan om varför du inte ska åka lopp med hörlurar.

Hur funkar Vasaloppets seedning? Avsnitt 14 av podcasten Vasaloppet Lagom.

Hur funkar Vasaloppets seedning? Avsnitt 14 av podcasten Vasaloppet Lagom.

Lyssnarna får också höra hur det går för Niklas träning och om hans duell med ”den andra pod-Niklas” från Coltings Nakna Sanning. I nästa avsnitt är temat träning och familjeliv.

Detta är Vasaloppet Lagom
I podcasten ”Vasaloppet Lagom” får du följa Niklas Berghs resa mot sitt allra första Vasalopp. 40-årige Niklas är från Nacka och bor i radhus med fru och två småbarn. Hans målsättning är att träna ungefär 2-4 timmar per vecka och placera sig i mitten av Vasaloppet. 

Vid sin sida har han Erik Wickström som expert. Erik är officiell Vasaloppscoach och arbetar som instruktör, personlig tränare och föreläsare för privatpersoner, klubbar och företag. Han har skrivit ett par böcker om träning och är chefredaktör för tidningen Vasalöparen.

Vasaloppet Lagom finns där poddar finns och via länkarna nedan. Det är Niklas Bergh och Erik Wickström som är avsändare av innehållet i podcasten.

Itunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/vasaloppet-lagom/id1283336073?l=en&mt=2 
Blogg: http://www.vasaloppet.se/bloggar/lagom 
Facebook: https://www.facebook.com/vasaloppetlagom/
Instagram: https://www.instagram.com/vasaloppetlagom/ 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.