Racefox-värden Borås Ski Marathon, Västgötaloppet och Vreta Ski Maraton

Så här har mina Racefox-värden sett ut i de tre långloppen. Precis som resultatlistan och känslan indikerat så var den bästa insatsen i Vreta. Kul att det går framåt. The story kommer.

För att läsa värdena nedan så är höga siffror på attack och båltryck eftersträvansvärt. Samt en kvot på cirka 2,0 mellan båltryck och attack. Förra året hade jag bättre värden, men jag vet ju också att jag inte är lika bra i år. Nu börjar dock skillnaden bli mindre.

Racefox-värden Borås Ski Marathon 2018

Racefox-värden Borås Ski Marathon 2018

Racefox-värden Västgötaloppet skidor 2018

Racefox-värden Västgötaloppet skidor 2018

Racefox-värden Vreta Ski Maraton 2018

Racefox-värden Vreta Ski Maraton 2018

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Prylar, Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Racefox-värden Borås Ski Marathon, Västgötaloppet och Vreta Ski Maraton

  1. Tobbe skriver:

    Skulle du rekommendera en vanlig motionär att prova Racefox.

  2. Jonas Eilertsen skriver:

    Jag fick det i julklapp. Upptäckte att jag hade dåligt båltryck. Böjer mig mycket mer nu och får bättre kraft. Jag är motionär och jag tror många kan hitta något att förbättra. Tycker dock det mest relevanta är båltryck och attack. Finns ju en del extra parametrar och tjänster som jag inte har tid att lägga fokus på. Kul att jämföra attack och båltryck med elitleds-Erik.

  3. Erik Wickström skriver:

    Jag instämmer med Jonas. Sedan är det lite som med pulsklocka. Det är inte enbart ett verktyg för att bokstavligt talat förbättra sin träning, utan jag ser även kuriosavärdet som en motivationshöjare. Men behöver verkligen inte varken pulsklocka eller Racefox för att åka bra i Vasan, men det kan ge en knuffar i rätt riktning.

Kommentarer är stängda.