Punktformsinlägg

 • Tack för uppskattande ord om vloggen från mitt Vasaloppsdygn. På Youtube står det över 1400 visningar, så många verkar hittat dit sedan i måndags kväll. Det kanske blir en ny vlogg någon annan dag.
 • Katrice Horsley är från England och har bott i Sverige i ett år. När vi körde en lektion i måndags var det tredje gången hon stod på ett par skidor. Det händer mycket i början vilket är roligt att se!

  Katrice Horsley är från England och har bott i Sverige i ett år. När vi körde en lektion i måndags var det tredje gången hon stod på ett par skidor. Det händer mycket i början vilket är roligt att se!

  Glöm inte att hänga med på Instagram:

 • Jag har fortfarande inte sett sändningen av Vasaloppet och fortfarande inte skrivit the story från Vasaloppet. Hoppas göra det i morgon eller i helgen.
 • Både i tisdags och idag åkte Astrid slalom till dagis. Vi bor granne med dagis men behöver gå en vända på cirka 250 meter för att komma dit. En blandning mellan åkning, ”speciallift” och skejt. Maj drog jag på snowracern jag vann i Vasaloppet 2014. Kul med vinter i Borås.
 • Antalet företagsevent och skidlektioner är som vanligt få nu efter Vasaloppet jämfört med före Vasaloppet. Hojta till om ni är sugna på att putsa på tekniken. Kanske samla några kompisar och köra en lektion på ett par timmar i klassisk eller skejt?
 • På söndag är det ReservRallarn 27 km i Bottnaryd, ca 45 min hemifrån. Jag är sugen, men får se hur det blir.
 • Sportaffären Alewalds i Stockholm, där jag föreläst flera gånger, söker personal. Heltid, deltid och säsong. Jag har bott över hos ägaren och vd:n Anders Engström ett par gånger (höjdpuntken där är pingisroboten) och han är väldigt stolt över sina anställda och sin fina butik.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.