Västgötaloppet Trail 5 maj 2018

Västgötaloppet Trail vid provspringning av banan 2017

Västgötaloppet Trail vid provspringning av banan 2017

Västgötaloppet Trail vid provspringning av banan 2017

Västgötaloppet Trail vid provspringning av banan 2017

5 maj ska jag springa min första löptävling, Västgötaloppet Trail i Ulricehamn. Jag sprang 28 km-banan där förra året och den är så himla fin. Och utmanande! Grundplanen är att springa 28 km-banan, men får jag inte till några långpass (typ mer än 15 km) innan blir nog 17 km en tillräcklig utmaning. Vi får se vad det blir.

Så in och anmäl er här! Visst är jag jävig, det är ju min grymma skidklubb Ulricehamns IF som arrangerar. Men rent objektivt så är det verkligen en otroligt fin bana. Och kupering är alltid kul. Ses 5 maj!

Västgötaloppet Trail vid provspringning av banan 2017

Västgötaloppet Trail vid provspringning av banan 2017

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.