Omslagsfoto Vasalöparen och bankettbild

Tomas Eriksson från Studio Bildbolaget fotar för Vasalöparen på Skatås

Tomas Eriksson från Studio Bildbolaget fotar för Vasalöparen på Skatås

I måndags var Fotograf Tomas Eriksson och jag i (på? vid?) Skatås i Göteborg för att göra träffa personen som kommer att vara på framsidan av Vasalöparens majnummer samt täcka sex sidor i tidningen. Jag hoppas att det inte ska synas alltför väl på bilden vem det är.

Jag är mitt uppe i Vasalöparenproduktionen och det är samtidigt som en hel del annat på jobbet så denna vecka är riktigt illa sett till träning och sömn. 15 maj går Vasalöparen i tryck och då hoppas jag kunna träna mer igen.

Nedan bild från banketten i Visma Ski Classics av Magnus Östh. Jag står tillsammans med C-G som också jobbar för organisationen. Det är ett härligt gäng och Ski Classics är så oändligt mycket större och proffsigare nu än när jag började göra uppdrag för dem säsongen 2012/2013.

Carl-Gustav Hane och jag på Visma Ski Classics bankett efter Ylläs-Levi

Carl-Gustav Hane och jag på Visma Ski Classics bankett efter Ylläs-Levi

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.