Danmark och Skåne i helgen

Färjan mellan Helsingborg och Helsingör har jag åkt många gånger. Dels som liten när jag var hos mormor och morfar som bodde i Helsingborg, dels som tonåring innan jag fyllt 18 år (hoppas inte mamma och pappa läser det). Denna gång blev det med färjan Tycho Brahe.

Färjan mellan Helsingborg och Helsingör har jag åkt många gånger. Dels som liten när jag var hos mormor och morfar som bodde i Helsingborg, dels som tonåring innan jag fyllt 18 år (hoppas inte mamma och pappa läser det). Denna gång blev det med färjan Tycho Brahe.

I torsdags kväll åkte barnen, jag och min mor söderut för en helg i Danmark och i Skåne. Ida är och förlustar sig på en tjejlånghelg. Det är såklart härligt att vara med hela familjen, samtidigt uppskattar jag att ibland vara några dagar med barnen när inte deras mor är med. Man blir liksom lite viktigare då.

Igår var vi på en konfirmation hos en släkting i Köpenhamn. Konfirmation är tydligen en stor grej i Danmark. Kul att se släktingar jag inte sett på några år! Träningen denna helg hänger lite löst, men på måndag ska i alla fall Rickard Bergengren och jag köra i Hästens vatten-backen på Hallandsåsen. Jag har tränat en knapp timme rullskidor i år så det blir en kickstart.

Min syssling Nanna och min syster Ellen Lindell på konfirmation i Köpenhamn

Min syssling Nanna och min syster Ellen Lindell på konfirmation i Köpenhamn

Inga problem med 50 personer i partytält på 10*5 meter i trädgården. Bra grej.

Inga problem med 50 personer i partytält på 10*5 meter i trädgården. Bra grej.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.