Vasaloppsläger i Grövelsjön 24-27 jan 2019

Vasaloppslägret i Grövelsjön 2018

Vasaloppslägret i Grövelsjön 2018

Knappt har snön töat och redan har anmälan öppnat till Vasaloppslägret i Grövelsjön 24-27 jan 2019 (tors-sön). Det blir fjärde året i rad jag är instruktör/ledare/föreläsare på det lägret. Det har varit fullbokat samtliga år och det har varit fantastiskt kul att se de fina utvärderingarna.

I vintras var medelbetyget 5,9 där 6,0 är det högsta, på frågan ”Vad tyckte du om arrangemanget som helhet?”. Jätteroligt att deltagarna har varit nöjda med instruktioner, boende, skidspår, mat, föreläsningar etc. Men självklart finns det flera områden att förbättra och vi försöker att utveckla lägret till det bättre varje år. Målet är inte bara att hjälpa motionärer med teknik och kunskap om skidåkning, utan även att ge inspiration, motivation och en bra social upplevelse.

Se info nedan (det står mer på hemsidan) och anmäl dig här. Det brukar bli fullt först på hösten, så du behöver inte anmäla dig idag för att få plats. Men innan sommaren är nog säkrast. Vi delar in oss i olika grupper så skidåkare på alla nivåer är välkomna.

Vasaloppsläger i Grövelsjön 2019

Vasaloppsläger i Grövelsjön 2019

Vasaloppsläger i Grövelsjön 2019

Vasaloppsläger i Grövelsjön 2019

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.