En dag i Malmö med Per Forsberg

Per och Helena bor i Västra Hamnen nära Turning Torso. Väldigt trevliga kvarter. Om jag någon gång skulle bo där det inte finns varken skog eller backar skulle detta vara ett schysst ställe.

Per och Helena bor under 3 månaders tid i Västra Hamnen nära Turning Torso. Väldigt trevliga kvarter. Om jag någon gång skulle bo där det inte finns varken skog eller backar skulle detta vara ett schysst ställe.

Pers sambo Helena var på annat håll och det blev ett gött pappahäng med barnen. Per och jag förstår varandra bra och våra barn trivs bra ihop.

Pers sambo Helena var på annat håll och det blev ett gött pappahäng med barnen. Per och jag förstår varandra vilket leder till bra samtal. Och våra barn trivs fint ihop.

Vi hängde i Stapelbäddsparken några timmar på förmiddagen. Största skejtpark jag har sett, riktigt fin. Kul också att se Old Bastards in action som jag tidigare läste om i en tidning. Folk över 30 år som skejtat på lördagar, vissa som inte åkt som ungdomar också.

Vi hängde i Stapelbäddsparken några timmar på förmiddagen. Största skejtpark jag har sett, riktigt fin. Kul också att se Old Bastards in action som jag tidigare läst om i en tidning. Folk över 30 år som skejtar på lördagar, vissa som inte åkt som ungdomar också.

Västra hamnen i Malmö

Västra hamnen i Malmö

Från konfirmationskalaset i Köpenhamn i fredags körde vi till min vän Per Forsberg och sov där, för att spendera hela lördagen i den skånska residensstaden. Det blev en kanondag i mycket lugn takt utan några planer eller hålltider förutom att åka till Vejbystrand på kvällen.

Jag lärde känna Per i Borås 2006 då vi sprang löpintervaller i Ryahallen under tränarens Bob Kaills vingar. Vi cyklade även ihop den sommaren och sedan dess har han varit en nära vän, även om vi inte ses så ofta pga geografiska skäl. De bor nu i Malmö några månader och flyttar snart till Örebro.

Per lyckades bli sambo, bonuspappa och pappa på ett år som 42-åring för några år sedan. Det är bra jobbat. Nu sågs vi med hans Vide och Teodor på 2,5 år och 6 år och de lekte för fullt med Astrid och Maj. Även om det inte ses så ofta är Astrid och Teodor är perfekt match. ”De leker bra”, som det heter på föräldraspråk.

Stapelbäddsparken i Västra Hamnen i Malmö

Stapelbäddsparken i Västra Hamnen i Malmö

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.