Bra drag på Kretsloppsträning

Träningskväll Kretsloppet. Samling utanför Ryahallen.

Träningskväll Kretsloppet. Samling utanför Ryahallen.

Jag hjälper Kretsloppet (löptävling i Borås 15 sep) med några olika bitar. En del är att jobba med träningskvällarna i Kretsloppets regi där SOK Knallen ställer upp med ledare. Det är tolv träningskvällar på torsdagar från april till september och jag har bl a lagt upp schemat för träningarna. Jag själv har varit med på de två första och kommer vara med på ytterligare minst en under året.

Förra året var det tydligen runt 20 per tillfälle. På de två första i år har det varit 33 st respektive 48 st. Jättekul med ett sådant stort intresse. Det är för löpare på alla nivåer. Kanske något för just dig om du bor i Borås med omnejd. Se schema här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.