Västgötaloppet Trail i morgon

Robert Malmgren är en av mina mest muskulösa polare som håller på med konditionsidrott

Robert Malmgren är en av mina mest muskulösa polare som håller på med konditionsidrott

I morgon är det dags för Västgötaloppet Trail. Det blir en vacker tuff och vacker bana på 27 km. Mitt längsta pass i år har varit 17 km (i onsdags med Robert Malmgren) och jag har bara höjt pulsen på löpning en gång i år (i helgen).

Jag tycker om att ta det försiktigt med löpningen på våren för att minska risken för skador. 27 km tävling i morgon blir kanske aningen tufft, så jag får se var jag lägger ribban. Kul ska det bli i alla fall och trött blir man hur man än springer 27 km.

Fin 17 km-runda på grusvägar och stigar hemifrån med Robbarn i onsdags. Även om vi bara flyttat drygt 2 km är det lite nya vägar som ska uppskattas. Nu känner jag att jag har några bra "basrundor".

Fin 17 km-runda på grusvägar och stigar hemifrån med Robbarn i onsdags. Även om vi bara flyttat drygt 2 km är det lite nya vägar som ska uppskattas. Nu känner jag att jag har några bra ”basrundor”.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.