3:a i Västgötaloppet Trail

3:a i Västgötaloppet Trail 2018 på långa banan (25,7 km på min klocka) efter otroligt starka Linus Wirén och Marcus Johansson

3:a i Västgötaloppet Trail 2018 på långa banan (25,7 km på min klocka) efter otroligt starka Linus Wirén och Marcus Johansson

Jag kopierar text och bild från Instagram denna gång. Annars försöker variera lite så det inte bara blir samma där som på bloggen. Följ mig gärna på Instagram här. Användarnamn erik_wickstroom.

Fick en lektion av @linuswireen och @maccan90 i Västgötaloppet Trail 27 km idag. Lyckades vägga så till den milda grad att jag tappade 4 min första 2/3 och 13 min sista 1/3✌ Tack för jättefin och stenhård tävling! #västgötaloppettrail #940höjdmeter#trailpåriktigt

Resultat kommer här.

The story kommer senare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till 3:a i Västgötaloppet Trail

 1. Anders skriver:

  Har följt din blogg sen innan uppehållet, nu 10+ år senare och med stigande ålder och 2 barn tycker jag det är oerhört imponerande att du håller dig på den nivå du gör prestationsmässigt.

  • Erik Wickström skriver:

   Tack! Kul att du följt bloggen så länge. Jag älskar ju att tävla, det hjälper. Men jag är sugen på att öka träningsmängden igen.

 2. Gitarrmartin skriver:

  Var det löpbart hela vägen? Har hört från lite olika håll att banorna har blivit lite för tuffa för att det ska vara roligt hela vägen..

  • Erik Wickström skriver:

   Många gillar när det är riktigt grisigt. Själv tyckte jag det var lite väl bra på sina ställen. Men överlag en väldigt fin bana som jag starkt rekommenderar.

Kommentarsfältet är stängt.