Från Ericsson till Stockholms skidförbund

Svärmor Anneli har fler kokböcker än vad du flesta människor har romaner. Hittade nyligen dessa klenoder. Fascinerande att det skrevs kokböcker om matlagning i mikrovågsugn när jag var liten.

Svärmor Anneli har fler kokböcker än vad de flesta människor har romaner. Hittade nyligen dessa klenoder. Fascinerande att det skrevs kokböcker om matlagning i mikrovågsugn när jag var liten.

Ny vecka, nya möjligheter. Det blev en lugn dag med familjen igår, med undantag från tidigt på morgonen och sent på kvällen då jag satt och jobbade framför datamaskinen. Träningsvärk i framsida lår samt stora blåsor och avskavd hud på fötterna. Går lite lite haltande. Västgötaloppet Trail var tufft.

Förra veckan hade jag en föreläsning om att komma igång med konditionsträning på Ericsson i Borås. För ca 200 personer. Jag ska även köra ett löpevent med dem i början av juni.

Idag ska jag till hufvudstaden för att prata för Stockholms skidförbund. Alla 75 platser hade tydligen tagit slut. Där blir det lite mer skidrelaterat och på en lite annan nivå. Två timmar dessutom. Ska bli kul!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Från Ericsson till Stockholms skidförbund

  1. slaentbjorn skriver:

    https://www.amazon.com/Microwave-One-Sonia-Allison/dp/1852250437

    Länk till tidernas mest tragiska kokbok, ”Microwave for one”.

    • Erik Wickström skriver:

      Den måste vara en höjdare: ”It used to be that I got home from work and the only thing I’d want to put in my mouth was the cold barrel of my grandfather’s shotgun. Then I discovered Sonia Allison’s Chicken Tetrazzini, and now there are two things.”

Kommentarsfältet är stängt.