10 timmars sömn och snart 6 veckors semester

Igår var Ida, jag och barnen hos Idas jobbarkompis Regina i Sjöbonäs för att fira nationaldagen med god mat och bad. Fotbollsspelaren Denni Avdić var en av de vuxna. Trevlig kille, även om han spelar i AIK nuförtiden.

Igår var Ida, jag och barnen hos Idas jobbarkompis Regina i Sjöbonäs för att fira nationaldagen med god mat och bad. Fotbollsspelaren Denni Avdić var en av de vuxna. Trevlig kille, även om han spelar i AIK nuförtiden.

Efter Sjöbonäs åkte vi till Idas föräldrar i Aplared för middag. Jag hjälpte även svär i med båten.

Efter Sjöbonäs åkte vi till Idas föräldrar i Aplared för middag. Jag hjälpte även svärfar i med båten.

Smultron på strå i Aplared

Smultron på strå i Aplared

I början av december förra året flyttade vi till Sjömarken. Då bytte vi också dagis så vi bor granne med barnens förskola. Jag som egenföretagare har sällan någon tid att passa på morgonen, så det har blivit så att det är jag som lämnar i stort sett varje dag.

Antingen går jag upp kl 04.30 för att jobba, vilket händer några dagar i veckan på hösten och vintern då jag har mycket att göra. Men nu på våren då det är lugnare händer det bara ca en gång i veckan. Övriga dagar sover jag tills jag vaknar eller att barnen väcker mig. Idag blev det länge, till kl 08.15. Lite oväntat då vi gick och lade oss kl 22.00. Men ibland är man trött.

Ericsson-löpning i eftermiddag
Jag försöker runda av lite grejer i denna och nästa vecka, för efter det blir det sex veckors semester. Ordet semester är lite luddigt för mig som egenföretagare, men målet är att jobba ungefär 30-60 min per dag.

Idag ska jag köra en löpclinic med Ericsson i Borås. Lyxigt med cykelavstånd till ett sådant uppdrag.

Svärfar Inge Petterssons t-shirt är inte att leka med.

Svärfar Inge Petterssons t-shirt är inte att leka med.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.