Ny promenadseger mot Malmerfors

Daniel Malmerfors ville inte bli fotograferad efter veckans förlust med 21-14, 21-13.

Daniel Malmerfors ville inte bli fotograferad efter veckans förlust med 21-14, 21-13.

I veckan var Daniel Malmerfors förbi igen för att ta revansch på pingisförlusterna. Han brukar skylla på belysningen och nu har vår källararmatur blivit sågad så till den milda grad att jag klickat hem exakt den lampa Daniel önskar sig i taket. Ska bli spännande att mötas igen nästa vecka.

Den här gången spelade jag bättre än vanligt och gjorde färre enkla misstag, samtidigt som placeringssäkerheten blivit bättre. Apropå Malmerfors var han och jag och Hanna Gerhardsson ute och sprang en kort sväng nyligen. Trevligt!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Ny promenadseger mot Malmerfors

  1. Ni vet att man numera kör till 11 va?

Kommentarsfältet är stängt.