5000 m SkiErg på 18.09 min – fiasko

5000 m SkiErg på 18.09 min. Motstånd 7.

5000 m SkiErg på 18.09 min. Motstånd 7. Frekvensen är för låg. Vill ligga på drygt 50.

I måndags sprang jag ett riktigt bra och långt löppass. Jag får hoppas att det påverkade min onsdagsform negativt? Eller är det för att jag mest sprungit och inte tränat överkroppen så mycket på sistone? Eller är det för att min träningsmängd under lång tid varit under all kritik och nu börjar tiden komma ikapp mig?

Hur som helst blev det ett praktfiasko på 5000 m SkiErg i onsdags. 18.09 min, vilket är 45 s från personbästa. Jag har aldrig varit över 18 min på nya maskinen tidigare. Man kan inte persa varje gång, men jag gillar inte att vara över 45 s från pers. Nåväl, ibland har man riktigt dåliga formdagar, även om jag tycker min form är betydligt jämnare nu än mer jag tränade mer.

I nästa inlägg kommer resultaten på alla mina maxningar på 5000 m SkiErg.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.