Svensexa för David Nilsson

Start på Grand Hotel vid tretiden på eftermiddagen

Start på Grand Hotel vid tretiden på eftermiddagen

I fredags var det svensexa för David Nilsson i hufvudstaden. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll förutom att David gjorde ett avgörande misstag så vi förlorade den viktiga kubbmatchen i Humlegården. Men han är förlåten. Jag själv var ganska dålig.

Ida och jag ser redan fram emot brölloppet i norr i sommar. Då ska vi passa på att besöka Höga Kusten. Jag har länge velat åka dit men det har ännu inte blivit av. Den helgen kommer också bli första gången vi båda är borta mer än ett dygn från båda barnen.

Innan tåget hem i lördags hann jag med en fin löptur på en mil från Täby till Djursholms slott och tillbaks. Stockholm är fint, men naturligtvis inte i klass med Borås.  Tack Magnus Östh för mat och logi!

Kubb i Humlegården

Kubb i Humlegården

Mattias Pettersson är producent för Visma Ski Classics och jobbar för SVT. Det är han som bestämmer vilka bilder som ska visas under Vasaloppets sändning. Det är fanimej coolt.

Mattias Pettersson är producent för Visma Ski Classics och jobbar för SVT. Det är han som bestämmer vilka bilder som ska visas under Vasaloppets sändning. Det är fanimej coolt.

På något takterass i Stockholm med alldeles för hög musik

På något takterass i Stockholm med alldeles för hög musik

David Nilsson är initiativtagaren till Visma Ski Classics. Jag har jobbat i olika utsträckning för organisationen sedan 2012 och har alltid uppskattat David som person och ledare. Han är passionerad, går sin egen väg och stärker sina medarbetare.

David Nilsson är initiativtagaren till Visma Ski Classics. Jag har jobbat i olika utsträckning för organisationen sedan 2012 och har alltid uppskattat David som person och ledare. Han är passionerad, går sin egen väg och stärker sina medarbetare.

Lars Ekström är vice ordförande i styrelsen för Grönklittsgruppen. Kanske ska man fjäska för honom för att få det fina skidspåret i Orsa ännu bättre?

Lars Ekström är vice ordförande i styrelsen för Grönklittsgruppen. Kanske ska man fjäska för honom för att få de fina skidspåren i Orsa ännu bättre?

Japansk mat på Mr Vonn. Gott!

Japansk mat på Mr Vonn. Avsmakningsmeny. Gott!

Livliga diskussioner om hästar (!) vid middagsbordet

Livliga diskussioner om hästar (!) vid middagsbordet

Magnus Lönnqvist och Carl Westling. Calles bror Jakob har varit med på skidläger med mig och var den person som fick mig att blogga igen efter ett uppehåll för ett gäng år sedan. Spännande att se hur de två bröderna har samma kroppsspråk och samma sätt att uttrycka sig.

Magnus Lönnqvist och Carl Westling. Calles bror Jakob Westling har varit med på Vasaloppsläger med mig och var den person som fick mig att blogga igen efter ett uppehåll för ett gäng år sedan. Spännande att se hur de två bröderna har samma kroppsspråk och samma sätt att uttrycka sig.

Från Magnus Östh i Täby till Djursholms slott, runt det och hem igen. En mil i 4.22-fart på asfalt. Kändes bra. Första passet i år med mer än 15 procent asfalt.

Från Magnus Östh i Täby till Djursholms slott, runt det och hem igen. En mil i 4.22-fart på asfalt. Kändes bra. Första passet i år med mer än 15 procent asfalt. Körde 20 min utegym efteråt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.