Bloggen 8 år idag

Precis som tidigare år passar jag på att uppmärksamma den här bloggens födelsedag. 9 juni 2010 skrev jag det första inlägget. Två pauser har det blivit á några månader, annars har jag vanligtvis skrivit 5-15 inlägg per vecka.

3 702 inlägg, 7 570 kommentarer och drygt 6,5 miljoner sidvisningar.

Det sägs ju att bloggen är död, men jag gillar detta forum. Och ni väl att jag tycker så mycket om att skriva tack vara ER FANTASTISKA LÄSARE. Bloggen har öppnat oerhört många dörrar och jag hade inte kunnat leva på min hobby utan den. Och det är tack vare er! Hoppas ni hänger med ett tag till!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bloggen 8 år idag

  1. Stefan skriver:

    Detta är den bästa konditionsbloggen (efter Öijers..?) Personlig och alltid kul att läsa. Saknar dock pryltesterna, var det inte mer sånt förr?

Kommentarer är stängda.