Heldag på Liseberg

Det blev ingen träning igår, utan istället en heldag på Liseberg med Idas två systrar med makar och alla sju barnen. Bra väder och mycket folk. Men inte allt för långa köer till barnkarusellerna.

Liseberg 13 augusti 2018

Liseberg 13 augusti 2018

Astrid vickade loss en tand i kön till slänggungorna. 6:e tanden hon tappar nu. Tandfen var återigen på besök i natt med en peng.

Astrid vickade loss en tand i kön till slänggungorna. 6:e tanden hon tappar nu. Tandfen var återigen på besök i natt med en peng.

Åtta roliga timmar på Liseberg, men jag kan också bli lite trött av det. Ryggen klarade sig däremot bra, kanske för att jag satt en del i själva attraktioner. Om jag enbart går långsamt och står upp en hel dag gör det ont i ländryggen. "Köpecentersliten" brukar min norska vän Harald kalla det.

Åtta roliga timmar på Liseberg, men jag kan också bli lite trött av det. Ryggen klarade sig däremot bra, kanske för att jag satt en del i själva attraktionerna. Om jag enbart går långsamt och står upp en hel dag gör det ont i ländryggen. ”Köpecentersliten” brukar min norska vän Harald kalla det.

Sent igår kväll hjälpte Mikael (som jag inte träffat tidigare), Kalle Larsson, jag samt en granne att bära in en lekstuga på Martin och Josefins tomt på Hedvigsborg. Josefin är nu sjukt pepp på att måla och pynta stugan, samt eventuellt lägga om taket, bygga skorsten och dra in vatten.

Sent igår kväll hjälpte Mikael (som jag inte träffat tidigare), Kalle Larsson, jag samt en granne att bära in en lekstuga på Martin och Josefins tomt på Hedvigsborg. Josefin är nu sjukt pepp på att måla och pynta stugan, samt eventuellt lägga om taket, bygga skorsten och dra in vatten och el.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , . Bokmärk permalänken.