Kretsloppet GPX-filer och sjuk

Per Johansson är tävlingschef för Kretsloppet

Per Johansson är tävlingschef för Kretsloppet. Han cyklade när jag sprang i tisdags.

Sedan barnen blev ungefär 2 och 4 år (nu är de 4 och 6 år) har mina sjukdagar minskat kraftigt. Men nu är jag inte alls bra. Ont i halsen, snorig och seg. Ajdå.

Förra veckans träning blev totalt 1,5 h och det lär inte bli mer än 2 h denna vecka heller. Känns lite trist eftersom jag kände mig på gång och var sugen på att få upp löpfarten till Kretsloppet. Den var på rätt väg med flera intervallpass.

Apropå Kretsloppet så har ett av veckans två pass varit att springa just Kretsloppets banor, för att kunna ge GPX-filerna till tidtagningsbolaget. Så jag sprang milen, femman och 2 km-banan i tisdags. Alltså 17 km. 4.15-fart alltihop. Körde även styrka med Martin Josefsson på kvällen.

Kretsloppet GPX-filer för 10 km, 5 km och 2 km 2018 finns här, om någon skulle vara intresserad.

Jag lånade Doktor Grenlövs Polar V800. Mina två var på service på Polar. Skickade in dem på fredagen och fick tillbaka kostnadsfritt på tisdagen. Imponerande service.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.