Johan Olsson-prat på Astrid Lindgrens värld

Pippiföreställning på Astrid Lindgrens värld

Pippiföreställning på Astrid Lindgrens värld

Idas syster Åsa Nilsson körde Kalmar Ironman dagen innan. Hon gick lite konstigt, men imponerande att att fixa dagen.

Idas syster Åsa Nilsson körde Kalmar Ironman dagen innan. Hon gick lite konstigt, men imponerande att att fixa dagen.

Bra frisyrer på Bröderna Lejonhjärta

Bra frisyrer på Bröderna Lejonhjärta

Förra helgen var vi på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Jag hade aldrig varit där tidigare, varken som vuxen eller barn. Jag var på ganska få nöjesparker som liten. Vi spenderade helt enkelt somrarna i Vejbystrand istället för att åka till Legoland, Gröna Lund, High Chapparal, Astrid Lindgrens värld, Skara sommarland etc. Jag ser fortfarande fram emot Legoland, med tanke på mitt myckna byggande som barn.

Laguppställningen i söndags var vår familj, Idas syster Åsas familj samt Ida föräldrar. Och så kom även min mor och min syster med tre barn samma dag (vi åkte till Vimmerby dagen innan och sov på ett vandrarhem). Våra barn umgås som sagt mycket med sina kusiner, som är i liknande åldrar.

Ida på Astrid Lindgrens värld

Ida på Astrid Lindgrens värld

Mer är bättre
Astrids Lindgrens värld var bästa nöjesparken hittills. Jag gillar konceptet bra mycket bättre än t ex Liseberg. Även barnen älskar det. Det är många föreställningar, med teaterpjäser på 15-35 minuter. På Mio min mio skymtade jag Johan Olsson med familj, så jag och Mattias pratade lite med honom efteråt. Mattias känner honom från Östersund och jag har intervjuat Johan vid flertalet tillfällen, samt varit på läger ihop på Mallorca när han körde för Team Santander 2015. Johan är trevlig och fortfarande väldigt träningsintresserad. Kanske vi får se en start i Kalmar och hälsenorna blir mer stabila?

Jag tror vi såg på 7-8 föreställningar totalt. Astrid såg på tre föreställningar med Bröderna Lejonhjärta. När jag frågade henne efteråt vad som varit bäst med dagen sade hon ”Bröderna Lejonhjärta, för det var det som jag tittade mest på”. Jag gillar det svaret, åtminstone så som jag tolkar det. Ju mer man kan gå in i något, desto bättre blir det. Jag ser väldigt sällan film nuförtiden, kanske tre stycken per år. Men jag tycker nästan alltid att filmer är för korta. Filmer tar mig till en annan plats och det brukar vara ganska skönt att vara på den platsen, långt ifrån vardagen. Jag vill vara länge på den platsen när jag väl tagit mig dit.

Min syster Ellen Lindell fyllde precis 39 år

Min syster Ellen Lindell fyllde precis 39 år

Smålandsbyn i Vimmerby. Där bodde vi en natt. Bra ställe.

Smålandsbyn i Vimmerby. Där bodde vi en natt. Bra ställe.

Åsa och Mattias Nilsson. Mattias och jag pratade en del om Wolfgang Pichler, som Mattias hade som tränare och som nu är tillbaka i svenska landslaget. Intressant att höra om hans träningstänk.

Åsa och Mattias Nilsson. Mattias och jag pratade en del om Wolfgang Pichler, som Mattias hade som tränare och som nu är tillbaka i svenska landslaget. Intressant att höra om hans träningstänk.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.