Intervjuad i annan pod

Mitt ostädade skrivbord på mitt ostädade kontor

Mitt ostädade skrivbord på mitt ostädade kontor

Idag blev jag intervjuad för en podcast. Avsnittet kommer ut i nästa vecka. Det blev mycket snack om skidträning för motionärer, så jag hoppas att det ska vara nyttig för många läsare. Jag återkommer namn på podden samt länk.

Jag har blivit intervjuad i ett antal poddar senaste åren och det är roligt varje gång. Den här gången var det över Skype genom min mic jag har till poddande, så jag tror nog inte det ska vara några konstigheter med ljudet.

Niklas Bergh och min pod Lagom Kondition är på gång med ett nytt avsnitt. Vi spelade in igår och det publiceras nog idag eller i morgon. Om löpteknik.

Mycket med pod nu. Alla medier har sina fördelar och nackdelar. Det jag gillar med en pod är att det man säger på en kvart skulle ta så mycket mer tid att formulera i text.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Intervjuad i annan pod

  1. Jimmy Schiöld skriver:

    Kul! Vilken podcast är det?

  2. David Holm skriver:

    Är i Alcudia och har rullskidorna med mig. Tänker ge mig på Sa Calobra men vad är bästa sättet att göra det? Taxi till starten? Kan jag fortsätta hemåt efter toppen eller är det branta utförslöpor? /David Holm

Kommentarer är stängda.