10 h på tåg

Det kunde varit Daniel Tynell som skulle vara i Vasalöparen. Men icke. Träffade honom spontant och pratade lite. Även cykellegenden Christofer Stevensson kom fram och pratade lite när jag åt lunch. Stort.

Det kunde varit Daniel Tynell som skulle vara i Vasalöparen. Men icke. Träffade honom spontant och pratade lite. Även cykellegenden Christofer Stevensson kom fram och pratade lite när jag åt lunch. Stort.

På gymnasiet läste jag en kurs i psykologi. Vårterminen 2001. Jonas Gren och min arbete om Freud fick betyget "Högskolenivå". Det glömmer man inte i första taget. Blocket har jag kvar och funkar numer som block för intervjuer.

På gymnasiet läste jag en kurs i psykologi. Vårterminen 2001. Jonas Gren och min arbete om Freud fick betyget ”Högskolenivå”. Det glömmer man inte i första taget. Blocket har jag kvar och funkar numer som block för intervjuer.

Det blev en lång dag på jobbet igår. Uppstigning kl 04.15 för att packa inför helgen, för att sedan ta bussen in till stan och därefter medelfakirtåget mot Falun. Jag brukar cykla in till stan när jag tar tåget, men inte med stavfodral och rullskidbag (det har jag gjort tidigare men det är ingen höjdare).

Ryggsäcken, stavfodralet och jag. Skönt att äntligen komma till hotellrummet på kvällen. Det blev 9,5 h skönsömn.

Ryggsäcken, stavfodralet och jag. Skönt att äntligen komma till hotellrummet på kvällen. Det blev 9,5 h skön sömn.

Sedan tåg upp till Falun, där jag intervjuade personen/personerna som blir omslag och coverstory för Vasalöparens septembernumber. På Lugnet. Därefter tåg till Stockholm. Jag kom i säng kl 22.00 och jobbade de 10 timmarna jag satt på tåg den dagen, så totalt blev det ca 12 timmar framför datorn och 3 timmar intervju igår. Jag gillar att jobba på ordentligt när jag är iväg.

CCC1000-helg
Jag frågade om jag kunde bo hos Idas kusin Ellen Pettersson vilket jag har gjort förr, men hon var på bröllop i Grekland så jag tog istället en extra natt på Hotel Mornington Bromma. Där jag har bott många gånger tidigare.

Jag gillar att bo hemma hos folk istället för hotell. Det är trevligt. Samtidigt blir det mer sömn på ett hotell, så det finns för- och nackdelar.

Fördelen med Mornington är att jag alltid trivs där, samt att de har ett bra gym för att träna styrka och kondition. Dit tänkte jag gå nu. Klockan 10 börjar CCC1000-helgen, med föreläsningar, tekniklektioner, långpass, testrunda, styrketester etc. Där jag är coach/ledare. Det avslutas på söndag eftermiddag. Femte året som är jag med på CCC1000s läger nu.

I receptionen på Hotell Mornington Bromma hittar du bland min bok, Markus Torgebys bok och godis.

I receptionen på Hotell Mornington Bromma hittar du bland min bok, Markus Torgebys bok och godis.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.